Hv:D

Skulle bara säga att hv VAAAAAANN:D:D Så snart är det final och den komme dom lätt vinna !

Fredag

Har varit en sjukt seg fredag men hur skönt som helst att bara varit hemma. Fast snart ska jag hem till bea en stund tror jag så blir inte sängen än. Imon ska jag förmodligen till habo vet inte än men får väl se. Känner mig så himla dålig på att blogga. Jag har gått och funderat ut vad ja ska skriva om hela dan och nu när jag sitter här får jag inte ut nåt. Jaja får återkomma imon när jag är på bättre humör haha.

Godnatt


Onsdag

Allt känns jobbigt!

Idag mådde jag inte bra alls så blev att jag stannade hemma från skolan men har faktiskt gjort lite nytta rensat ut hela min garderob:). Sen fyllde ju peter 51 så åkte till han och åt våfflor är egentligen inget stort fan av det men får väl offra sig på våffeldagen.

Robin tack för att du finns kan verkligen få mig på bra humör vi ska va bästisar föralltid right?;)


Kärlek är inte min grej

Tisdag och jag är sjukt trött inte bara för att jag har sovit dåligt inatt utan är trött på allt, kärleken, skitsnacket, lögnerna och mycket mer skulle ta en hel dag och rabbla upp allt. Värden är full av allt de okej att lögner är bra ibland men att ljuga för att såra nån är helt sjukt. Kärlek, va ska man med kärlek till när den bara går åt helvete hela tiden? när även många förhållande lever på lögner. Och allt skitsnack varför lägga ner så mycket tid till att snacka skit om folk amn inter ens känner? hatar skitsnack!

Om en vecka åker jag till ullared med skolan eller om jag får följa med bara dom som har högst närvaro som får men får väl hoppas på det har faktiskt skött mig bra. Ne nu ska jag fixa nått att äta hade bäst !


Trött på allt!

Vill bara säga att jag är trött på dig! och alla andra som beter sig som dig varför leka någon man egentligen inte är. Och varför tro att man är störst bäst och vackrast och tro att man kan göra vad man vill för ju mer man håller på som dig så får man tydligen status bland folk haha fattar inte hur man kan va så dum i huvet Hade bra hej!

Måndag.

Det blev inte så mycket gjort på bloggen igår så tänkte fortsätta idag. Så trött är jag känner bara för att sätta på en film och slappa.



Nåt tips på nån bra film?:)


Ny design

Nu får ni ursäkta att min blogg kommer se konstig ut för ett tag för ska göra om den va bara de ja ville säga bye:)

Läsning?

Nåt jag verkligen hatar att göra är att läsa böcker. Hatar att sitta/ligga eller va man gör helt stilla och konsentrera sig på den lilla texten i en bok varför ska man läsa? skvaller tidingar är ju betydligt intressantare. right? Fast det finns faktiskt böcker jag kan läsa innan var jag ett fans av ashley och Mary-kate olsen så läste deras böcker sweet 16 och även dom andra men tröttnade på kärleks böcker och i skolan satt jag med en öppen bok så de skulle se ut som jag läste. sen tillslut hittade jag boken isprinsessan av camilla läckberg eller kan inte säga att de va ja som hittade mig utan bea tippsade mig om den så började läsa och fastnade tyckte den boken va så sjukt bra att jag ville fortsätta med hennes andra bok Predikanten läste ut den ganska snabbt. Nu är det ett halvårsen jag läste en bok om inte mer. för några dagar sen fick jag hem den tredje boken stenhuggaren så nu ska ja börja läsa igen!

Detta inlägget har ingen mening har så sjukt tråkigt bara!:)


Camilla Läckberg


Söndag!

Hej och godmorgon:). har inte gått upp en så ligger fortfarande i sängen men det är ju söndag veckans slappdag! Idag ska jag bara va hemma va ja vet och ta de lungt ikväll är Fredrik med på tv i herre på täppan så klart ja inte ska missa de det är ju pias son:). Städa mitt rum borde jag göra med.

Igår va ja som sagt på bio den va jätte bra. Va lite segt att de va en timme tills bussen hem gick men jag och syster gick en sväng i city kollade i skylfönster. Sen åkte vi hem och bara tog de lungt så trött nu för tiden. Men bara så ni vet så tycker jag absolut att ni ska kolla på filmen :).

Läste igenom lite gammla inlägg och måste ju berätta va ja fick på mitt historia prov VG bättre än va ja trodde men nästa prov ska ja sattsa på ett MVG:). Har en hel del kvar att göra , är så jävla trött på historia menmen sånt man får ta. Och min dator får jag inte förens i mitten på april.

Nee förlåt för ett vimsigt inlägg är sjukt trött! men tänkte rensa min kamera lite senare så blir att jag lägger in massa bilder men ha de så bra

Bio

Va på bio idag:)




Godnatt(K)


:D

Dags pch sova ska nämligen upp tidigt imon för att gå på öppet hus men uppdaterar imon:)


Godnatt:D

Tv serier!

1. Desperatehousewives

2. Andra Avenyn

Mina absoluta favoriter!

Vilken är din/dina favvo serie?:)


Fredag och Ledig:D

Sitter just nu i köket funderar på vad jag och Emelie ska laga för mat. Och sen ska vi ut och springa:). Va händer idag??


Hade bra pussar

Onsdag

Börjar bli trött på detoxandet men ska klara det! Ligger just nu i min säng och kollar på tv är sjukt trött och har varit det hela dan undra varför?. Skolan va åt helvete idag orkade ingenting men ska lägga mig tidigt idag så kanske det blir bättre imon.

Nehe nu är ja för trött för att blogga me hade bra!






Va ska man med kärleken till?

Detox

Ja i dag var första dagen med detox frukosten va okej frukt youhurt och mandel men sen kom vi till de äckliga som vi lagade igår morotssaker aldrig mer att jag ska äta de middage var också helt okej eller allafall dom första tuggorna men sen blev de äckligt. Men jag ska klara det här. Igår stod vi och höll på med våra mat hur länge som helst fast jocke och Danne kom och störde haha nee men pappa blev inte så glad när jag kom hem sent Nee nu har ja ite ork till att blogga mer idag men uppdaterar imon hade:)

blogginlägg

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen och försöka hinna med det så mycket som möjligt. Kände saknaden av att blogga igår innan jag somnade har också en del saker som jag vill skriva om. Min dag idag har varit ganska slö men var tvungen att gå upp klockan 08.00 och duscha sen kom min farbror och hämtade mig och min lilla bebis Molly idag är nämligen dagen som hon ska kastreras eller ja vid denna tiden så är hon nog redan färdig för inom en timme ska vi åka för att hämta henne kände mig som en djurplågare när hon fick sitta i den lilla buren bara såg hur hon skakade när vi åkte i bilen så tog ut henne och la henne i mitt knä sen när jag hade lämnat henne så kollade hon på mig med hennes fina bruna ögon...stackare. Men när jag kom tillbaka hem så tog jag på mig kläderna ja skulle ha idag och drog mig till Bea och sminkade mig.

Klockan halv 12 kom farbror och hämtade oss och körde oss till skolan där vi som vanligt hade historia och jag hade prov som kändes ganska bra ett G blir det nog allafall fast hoppas självklart på ett högre betyg men får se hur det går har väldigt mycket press på mig för ska hinna klart med hela historia A innan betygen sätts i slutet av maj. Farbror hämtade mig efter skolan och vi åkte och shoppade för jag och Bea ska nämligen börja med detox metoden och rensa ur all gift i kroppen så har köpt massa olika konstiga saker vi ska börja på torsdag det innebär att under två veckors period får vi inte äta kött eller något onyttigt eller nåt så idag passade jag på att äta kebab haha som min farbror köpte till mig.

Och fick nyss reda på att inom en vecka har jag en ny data min farbror som fick nått ryck och köpte varsin till mig och Emelie så nu kan jag dumpa denna datan som jag är så trött på :). Min helg var ganska lugn faktiskt i fredas va vi på nån fest på öxnehaga den var väldigt tråkig jag bea vinh simon var väl dom enda vita där:P haha ne nu ska ja inte överdriva.

Nee men nu ska jag städa köket lite innan jag ska åka hade bra så hörs vi:)


Kommer inte på vad ja ska ha för rubrik!

Tisdag idag:) som alla vet och jag har självklart kollat på Andra Avenyn, den rätta för rosing och desperate. Skolan va okej. Pluggade till mitt historia prov bara, dagen gick grymt fort. sen kom jag hem och somnade framför tvn. Gick hem till bea senare på kvällen och pluggade mer har pluggat hur mycket som helst får fortfarande inte in skiten om Sigismund!

Nee nu ska ja gå ner och försöka få in min katt som rymde ut innan!.

Godnatt:)

Måndag

 Sov ut min lediga dag riktigt ordentligt sen gick jag upp och fixade mig och åkte till råslätt och mötte vickis kim och bea. sen åkte vi hem till vickis för hon skulle va barnvakt. Hennes lillebror är sjukt söt och rolig fick kolla på när han spelade ninja turtles eller hur de stavas? och spiderman och sen satte han på nåt spel som va andreas (deras brors) spel haha så va de en strippa som dansade så frågade han mig om det fanns på riktigt och att han ville se sånt haha vickis blev mindre gladöver de där spelet:P sen visade han mig sina dinosaurie kort som han hade med;).  nee men nu ska jag sova hade bäst

(började skriva de här för ett bra tag sen men de ringde mellan <3)


Godnatt

Kul

Kul att ja inte kan sova pga att pappa inte har nyckel och ja vet inte när han kommer hem! han vet ju inte hur man svarar i telefon heller! ARG!

Måndag då!

Väldigt dålig har jag blivit på att uppdatera bloggen... Förlåt för de! hoppas inte ni slutar läsa här för de:). Men får bli en snabb uppdatering för ska nämligen dra mig till Bea. Helgen har varit rätt okej fredags shoppade jag med bea sen färgade hon mitt hår:) och lördagen va ja först med jennie och sen åkte jag hem till vickis sen åkte jag och bea till råslätt där vi va med henri hans bror och vinh.

Bråkade med en också som förut va en bra människa tills han fick en flickvän nu tror han att han kan göra vad som helst och om han sårar hans kompisar så tror han bara att han kan komma tillbaka och tro att vi ska förlåta han. Men trött på allt det nu tänker inte låta dig behandla mig eller nån som jag känner som du gör du kan dra åt helvete och för din egna skul hoppas jag att din tjej stannar kvar hos dig föralltid förlorar du henne har du inget kvar sen!

Nehe nu ska jag dra mig :) puss

en sak till:

Nu har bellut flyttat till göreborg kommer sakna henne<3



RSS 2.0