om filmen...

Benjamin buttons otroliga liv:

Benjamin Button föds 1918 som en gammal man och lever sedan sitt liv i omvänd riktning - medan andra åldras blir han kroppsligen allt yngre. Detta blir naturligtvis problematiskt i hans relationer till andra människor, särskilt i kärlekshistorien till Daisy, som han möter i mycket unga år och sedan älskar hela sitt liv.

Roll lista:
Brad Pitt

Cate Blanchett

Elias Koteas

Jason Flemyng

Julia Ormond

Tilda Swinton

Mitt tycke om filmen:
Filmen är se värdig väldigt lång dock och tycker inte om att sitta still för länge och göra samma sak men de va absolut värt de för filmen va bra den får 9/10
Om filmen...

Wild child:

En rebellisk tonårstjej från Malibu I kalifornien Skickas av sin far till en strikt privatskola i England där hon får lära sig att värdesätta äkta vänskap.

Roll lista:
Shirley Henderson
Aidan Quinn
Natasha Richardson
Nick Frost
Emma Roberts
Alex Pettyfer
Juno Temple


kommentarer om filmen:
(kommer senare)

Lollos kommentarer:
Filmen va nog en av dom bästa jag har sett är en speciell Louise film som min syster brukar kalla det och hur söt är inte Alex Pettyfer i filmen. filmen får en 10/10.
om filmen...

Bolt 2009

Bolt är en schäfer som spelar en hund med superkrafter i en tv serie. Men när Bolt kommer bort från studion träffar han en katt och en hamster som han tar hjälp med att hitta tillbaka. Det går snart upp för Bolt att han inte har superkrafter och att tv serien inte är på riktigt.

Roll lista (röster):
John travolta
miley Cyrus
Nick Swardson
Diedrich Bader
Greg Germann
Malcolm McDowell

Kommentarer om filmen:
Roligaste filmen"
Den bästa disney filmen som skapats"
Bolt är så söt så man vill inte sluta kolla på filmen"
Fick en att små skratta hela tiden"

Lollos kommentarer:
Härlig film väldigt gullig skulle lätt kunna se den igen ! den får en 10/10


Dååålig uppdatering!

Vaknade av att telefonen ringde antingen va de bea eller så va de vinh fast ignorerade att de ringde och somnade om va så himla trött. Sen kom pappa upp och väckte mig. Idag blir de nog inte mycket mer än att vila är sjuk och har varit det sen onsdags kväll haft feber och varit förkyld även att det är mkt bättre nu så borde jag bara vila. Tänkte kolla på benjamin buttons otroliga liv lite senare längtat efter den faktiskt. tänkte skriva om den senare. Men ni får ha de så bra :)


Tisdag

Tog skit lång tid för mig att komma på vilken dag det är idag. Vaknade klockan 07.00 som planerat dom hade ingen tid idag heller men dom berättade vad det kunde vara förmodligen stress som jag sa. Men dom kan inte se genom telefonen så måste ju ändå kolla upp det. Men dom sa allafall att dom tyckte att jag skulle vila hela dan som verkligen behövdes!. kämpat mig igenom den med en extrem huvudverk och har fortfarande lika ont.

Har inte gått upp från sängen idag ens så har knappt ätit eller druckigt nåt och det känner jag att jag verkligen skulle behöva men som tur är så kommer pappa och syster hem snart så. Funderar faktiskt på att hoppa in i duschen innan jag ska sova så kan jag sova ut lite längre imon.

Men nu ska ja allafall kolla på tv hade bra.


Sur måndag!

Började med att jag vaknade väldigt mycket för sent stressade som f.. bara för att hinna med bussen vilket inte visade sig va så bra för mitt/mina hjärta/lungor. Fick ont. Fick så ont att jag inte visste va jag skulle ta vägen. Ringde mamma och bad henne ringa vårdcentralen och kolla med dom. Dom hade sagt till mamma att jag skulle ringa klockan 7.00 imon och berätta hur jag känner när jag har ont m.m. Har allafall kommit på att det förmodligen har med min stress att göra och förhoppningsvis är det inget allvarligt. Men klart att man blir orolig när man har cancer och massa sjukdommar i släckten och när jag säger det menar jag inte att skrämma upp någon av er läsare. Jag allafall känner inte för att gå utanför dörren mer idag så blir att vila och försöka att inte stressa upp mig och förmodligen få en tid imorgon. Va nog allt jag hade att säga nu. Men uppdaterar förmodligen senare. Hade bra

Lollos Lördag

Vaknade av att emelie skrek att jag va tvungen att göra i årdning mig meningen att jag skulle gå upp klockan 10 men snackade i tele hela natten så gick inte så bra. Hann faktiskt bli klar till halv 12 vilket jag aldrig trodde.

Åkte till stan käkade på pallas grymt gott med grekisk mat fast måste säga att thai mat är det bästa jag vet. Ja allafall gick på stan lite sen drog vi till mediamarkt men dom hade inte det vi letade efter så vi åkte hem. va skit trött när jag kom hem så orkade inte göra så mycket. Skulle dratt på bio (bröllopsduellen) med vickis och bea men fanns inga platser bredvid varandra så vi ska gå imon fast vet inte om vickis ska med då??

fick för mig att ta han om mig själv lite så gick in och duschade körde hårinpackning och allt så nu är mitt hår som nytt:)... eller inte ska ta mig till en frisör snart kanske. Nu allafall funderar jag på om ja ska gå ut och rensa tankarna lite... skulle behövas! Och sen komma in och använda min ansiktsmaskt som ja köpte för ett bra tag sen nu. Men ni får ha det så bra :)
Om filmen...

Penny dreadful 2006.

En ung Penny ger sig ut på en resa med hennes psykolog. Resans anledning är att bota hennes starka fobi för bilar. Men resan blir dock inte som penny har förväntat sig, en rad oförutsägbara händelser placerar henne i en situation som utvecklar sig och blir hennes värsta mardröm.

Roll lista:
Mimi Rogers
Rachel Miner
Chad Todhunter
Tammy Filor
Mickey Jones

Kommentarer om filmer:
obehaglig film för sånna som inte är mycket för skräck"
Slutet var lustigt"
Njae bättre skräckisar har man ju sätt"
Funkar väl i brist på annat att göra"
somnade när jag såg den och det säger nog mycket"

Lollos kommentar:
Jag har sätt mycket bättre filmer men tycker inte att denna är så himla dålig som de verkar på många andra. Okej slutet va helt sjukt konstigt men man vet ju aldrig det kanske kommer en uppföljare. Jag ger filmen 6/10. och jag tycker ändå att den är värd att se. ( känner dock inte igen någon av skådespelarna)


Ledig imon

IDAG:
Vaknade senare än planerat som vanligt. Drog till skolan hade svenska hela dan blev väl inte så mycket pluggande i skolan idag direkt mest prat och skratt fick allafall en bok som ja är tvungen att läsa ut jag som hatar att läsa. Skulle egentligen läsa 20 minuter i skolan men skyllde på att jag inte hade linserna på mig så bea fick läsa högt för mig... Lite kul faktiskt. Efter skolan drog jag hem känns som ja inte har lust med något längre? varit så trött den senaste tiden.

Men imon är de som rubriken säger jag är ledig så ska bara ta de lungt får se om ja känner för att göra något.

2 senaste filmer

1.ghost town(komedi)
2.perfect catch (sport,komedi)

Hade bra


Skolan

Idag har jag varit i skolan för första gången på länge. Det va inte så jobbigt som jag trodde att det skulle va fick nytt schema så kommer förmodligen att vara ledig på fredagar om inte Samuel får för sig något annat!. idag hade vi bara engelska hela dan först fick vi skriva lite sen behövde vi bara kolla på en serie om hemlösa människor helt sjukt. Tänkte snart gå ut och gå behöver det eftersom jag har varit sjuk hela helgen. Men först ska ja äta nåt.

Hade fint sålänge :)

Lollo listar...

... dom 3 senaste filmerrna                                       ... dom 3 mest spelade låtarna i min ipod just nu

1. Disturbia (thriller)                                                           1. Akon- my dream (noodles mix)            Se hela bilden
2. Minis first time (komedi,drama)                                   2. Beyonce- broken hearted girl
3.employee of the month (komedi)                                3. mr. p feat. josefine- som jag ser dig

                     

Nytt år nya möjligheter

Och ny blogg. Varför? orkade helt enkelt inte med den andra och skapade denna men hade brist på namn så la bara till ett o extra från förra bloggnamnet. Nej bloggen är inte färdig tar ett steg i taget hinner inte med så mycket nu eftersom de är rätt mycket i skolan ska nämligen sammanfatta ca 100 sidor i i historia. Tråkigt men behöver komma igång med skolan pga att jag Inte gått skolan på hur länge som helst. Har nog aldrig riktigt skött mig i skolan tyckte andra saker va viktigare då men det är något jag ångrar väldigt mycket nu. Fick dessutom en varning av min lärare att dom förmodligen drar mitt studiebidrag snart så nu jävlar ska ja skärpa.

Idag mådde jag mindre bra vaknade med huvudverk så Emelie fick gå ner och hämta alvedon till mig somnade om sen och när jag vaknade mådde jag mycket bättre. Så gick upp och tog tag i historian. Sammanfattade flera sidor på datorn och efter ett tag stängdes min dator bara av gick in på datorn och allt jag hade skrivit va borta! Belv SKIT arg och gav upp. Gick ner och såg att syster och pappa hade handlat mat hade inte kunnat äta på hela dan för allt vi hade hemma va korv och de va ja mindre sugen på. Så åt friterade pommes haha:)

Senare kom peter (min förebild) hem till oss alltid lika kul att reta han fast de tråkiga är att han alltid lyckas vinna över mig. Och han kom på mitt kort trick som är de enda ja kan och ingen annan har kunnat de så blev lite sur där. Han tvingade mig att spela wii med han syster och pappaockså. Och som många vet så är jag en väldigt dålig förlorare så när vi spelade bowling så gav ja upp när peter kom över mina poäng haha.

Sen kom de tråkiga historian igen som ja va tvungen att va klar med tills imon, trodde jag. Bea hade lurat mig för hon vet hur jag är med pluggandet så ringde henne och hon berättade att vi inte behövde lämna in de än haha men gjorde lite ändå så nu känner ja mig faktiskt duktig bra va? :)

(Juste min header är konstig och ful men slängde bara ihop nån lite fort ska fixa en ny och fin så ni får leva med den sålänge)

Nehe nu ska ja inte skriva mer idag tänkte läsa igenom historian så ja lär mig lite också men uppdaterar imon.

Hade
   
jag ful bea söt<3

RSS 2.0