Lördagen

Hej alla:) har inte varit hemma så mycket den senaste tiden s¨å har inte kunnat skriva jag tycker det är extremt tråkigt och bara sitta hemma men ibland är de grymt soft med:) Men nu är jag hemma allafall. Sov hos bea från fredag till idag eller aa igentligen är de ju söndag nu men shit the same. Aa allafall vaknade upp hos bea och vi bestämmde för att va med Dino och Micke så åkte dit och bara satt där tog de lungt. sen drog vi in till stan där vi träffade simon:) Och sen va både jag och bea skit trötta så vi tog bussen hem va la hemma typ kvart i 11.

Imon blir de plugg sånt man måste har ju prov på tisdag i första världskriget. Och på måndag blir de bad med skolan:) haha. ne nu ska ja sätta på en film och försöka sova eller nåt:) hade bäst<3

You make me smile, you know who you are!<3

Förlåt för dålig uppdatering!

Hej och förlåt för jag inte har uppdaterat sen söndags men varit så mycket nu. Men ska bättra mig de lovar jag men hinner inte så mycket nu men jag uppdaterar senare. Puss<3

Helt sjukt

Min alla <3 dag tillbringade jag med jennie vi hade en soft dag:) tog de lungt för de mesta sen mitt i natten träffade vi 2 pojkar david och marcus så sov vi alla hemma hos jennies mamma. Och vaknade idag av att jennie väckte mig 10.00 haha så va bara att gå upp och sen tog vi tåget hem och nu ligger ja i min säng och är sjukt trött så får bli ett kort inlägg nu men ni får hade guld:) <3

Kommit hem nu

Ska bara uppdatera en snabbis. kvällen blev skoj  först hem till frida sen till bussen med jennie frida och anna och sen till donken där vi satt ett bra tag. sen satt vi inne på bion 2 timmar innnan filmen skulle börja:P men filmen va grymt bra och sorglig ni som inte har sett den måste se den:D. Efter bion drog frida och anna hem och jag och jennie va så kissenödiga så vi drog hem till jennies mamma. Sen drog vi med tvåan och bara åkte buss sen tog vi 25a hem.

Imon blir de festa:D förmodligen:P. ska allafall vakna tidigt städa upp de sista innan farbror kommer sen ska vi käka thai mat och sen ska jag hem till jennie och fixa mig:) men uppdaterar imon:) och jag ska lägga upp den filmen men så mycket nu förlåt

Men godnatt<3

Fredag.

Vaknade senare än planerat som vanligt haha:P men han med bussen allafall och solade sen gick jag hem med älsklingen. Har ni ätit fisk grattäng nån gång? usch va de äckligaste jag någonsin ätit. :P. Vad händer idag? själv så ska väntar jag just nu på att pappa ska komma hem så vi kan käka tacos och sen ska ja dra in till stan va med några och sen vid halv tio ska jag och jennie gå på bio:) I taket lyser stjärnorna!:). Sen vill rikard att vi skulle va med han efter filmen men de blir väl lite sent?:P kanske blir en till uppatering innan jag drar till stan men hade bra så länge:)


Vad händer på alla <3 dag sötingar?:)

...själv vet jag inte än eftersom jag inte har pojkvän för tillfället så blir de väl kompisar:). Idag har jag bara tagit det lungt sov till 2 sen blev de film och sen storstädning i mitt rum så nytta har ja gjort med tvättat som bara den så har och göra imon när ja måste vika allt:P hehe... men har varit hemma hos bea också en kortkväll fick de bli så spelade massor med kort. och nu är jag hemma menat att jag skulle duscha men gör de imon istället.

Imon blir det att gå upp klockan 8 eller 9 ska först duscha sen bleka mina tänder sen ta på mig och dra upp och sola

så godnatt för blir nog ingen mer uppdatering idag:) och filmen jag lovade kommer imon hade bäst alla:)<3

torsdag

Kollar just nu på en film som jag kommer skriva om senare:).

Men va händer idag?

<3<3


Onsdag:)

Hejsan:)
har inte varit hemme på ett tag men nu är jag:) igår va jag med vickis bea och kim en stund sen åkte jag och bea hem  till henne så sov jag där.  Hände inte så mycket mer än att vi åkte bill till bankeryd. Jag och bea hade väldigt kul åt saker igår allafall :). Ne nu ska ja städa mitt rum så inte min farbror får damå när han sedan kommer pusshejs:)<3

nu blir de andra avenyn:D





gå in på http://svt.se/andraavenyn    för att se dagens avsnitt innan den kommer på tv:D

I Lollos sminkväska...




1. Puderborst- kommer från lindex kostade runt hundralappen väldigt billig och väligt bra.
2. Puder- Köpte de nyss och det är hms egna bea använder det och hon sa att det va bra köpte och har nu testat och tycker som hon och det bästa kostar bara 50 kronor.
3. Guerlains solpuder älskar de och jag tycker det är de bästa märket kostar runt 500 kronor med borste värt varenda öre!
4. max factor colour adapt kostar 165- 170 kronor nånting älskar min fondation!
5. ögonskugga från london.
6. max factor 2000 calorie 130 kronor och skit bra!
7. hms vita kajal 20 kronor bara och hyffsat bra enligt mitt tycke.
8. max factor kohl pencil kommer inte ihåg priset men runt 100 lappen men den är extermt bra:)
9. hms ögonbryns penna kostar 20 kronor med och bra tycker ja.

(för er som försökt ringa mig idag eller smsat så är min mobil helt fuckt up men brukar bli så ibland så kommer funka snart igen förhoppnings vis.)





om filmen...

Bedtime stories:

I den här äventyrskomedin möter vi snickaren Skeeter Bronson, spelad av Adam Sandler, vars liv förändras drastisk när de godnattsagor han berättar för sina brorsbarn plötsligt blir verklighet.

skådisar:
Adam Sandler,
Kerri Russell,
Guy Pearce,
Russell Brand,
Richard Griffiths,
Teresa Palmer,
Courteney Cox 
Jonathan Pryce


Min åsikt om filmen:
Rolig och bra film den får en 8/10 så se den;)





Godmorgon

Nu har jag vaknat:). Vet faktiskt inte vad som händer idag får helt enkelt se:). Va händer för er då?
Vi höres senare:)

Pusspuss<3


Lollos måndag.

Heej förlåt för dålig uppdatering idag men vatt så mkt!
Men nu är jag här allafall. Min dag har varit skoj faktiskt vaknade av att bea ringde mig klockan 10 på monnen och sen tog jag på mig kläder mötte upp bea och tog bussen upp till flahult där vi solade efter det gick vi ner till bussen och åkte in till stan och träffade alexander efter det åkte vi hem till Jennie och kollade på bedtime stories den va bra när den va slut gick vi hem och nu sitter jag här skit trött

Blev lite kortfattat men är så trött förlåt... Men uppdaterar senare hade bra:)


Godnatt

Blev en sen uppe kväll eller natt ska man kanske kalla de men nu blir de bedtime för lilla lollo och hennes bebis Godnatt gullisar:D



I dont know anymore!

Hejsan alla underbara:D
Va gör ni för nåt? själv ligger jag i sängen och kollar på tv på filmen the break-up länge sen jag såg den så blir att jag kommer kolla på den:). idag som ni vet har jag varit med Alma åkt massa buss och frysit ihjäl men till slut åkte vi hem till Linda och värmde oss sen missade jag bussen hem så fick åka med bussen in till stan med dom och ta den där ifrån men de gick det med. jobbiga va bara att bussen va en halvtimme försenad:P. Så nu är jag hemma allafall:)

Imon blir det nog att dra upp till Jennie en sväng:) alltid kul och va med henne:). Och på tisdag ska jag och Alma till nässjö träffa Silvar och hans kusin länge sen man träffade dom så ska bli skoj:).!. Nehe nu ska jag kolla på filmen och dricka min cola:D så ni får ha de så bra Underbaringar:).

Pusspuss


Alma.

Blir en snabb uppdatering för nu ska jag dra mig till huskvarna och va med Alma men uppdaterar när jag kommer hem. Hade så bra så länge

Va har/ska ni gjort/göra idag gullungar?:)


PUUUSS<3


Alltid kul med nya läsare

Godmorgon sötnosar:) har sett att jag har fått betydligt mer läsare va roligt:) Idag e det söndag som alla vet och söndagar brukar alltid va en slö och tråkig dag man orkar inte göra något speciellt och även fast jag har lov nu så är denna söndagen precis lika tråkig som dom andra. Min första tanke i morse när jag vaknade va att jag kände för att gå ut och gå. Men den tanken försvann fort när jag kollade ut genom fönstret. Snö och snö överallt så blir nog trotts allt en inne dag idag med film :).

               
Ful bild men bjuder på den:D    så här ser det ut ute!:P


THIS IS LOLLO:D


rubrik

Sitter i sängen och kollar på the simpsons finns inte mkt mer att kolla på just nu väntar ju in melodifestivalen. Nere sitter syster med några av hennes kompisar och dom är ju inte tysta direkt:P. Så trött på allt känner inte för att göra nåt längre vet inte va det är med mig...

Menmen ha de så gött sötnosar:)

Hemma igen

Nu har jag varit med och handlat tog lite tid pga att emelie skulle handla till sin "tjej kväll". Men nu är jag hemma och kollar på tv:). Så tänkte gå ner och sätta på lite te och sen blir det film:).

hade bra så länge:)

Rolig lördag... noot!

Den enda som står på min sida är farmor. Pappa och mikael bara tjatar hela tiden det är det ända dom kan göra innan för en halv timme sen sa mikael att han skulle sluta tjata och att pappa med skulle göra det men tror ni dom håller det? nej juste dom klarar det i 5 minuter sen börjar dom igen lika jobbigt varje gång! dom fattar tydligen inte hur jobbiga dom är. Och för att farmor försvarar mig så får hon massa skit. Jag förstår inte hur man kan tänka som dom gör man vet aldrig hur länge till hon lever hon borde få ha det bra dom sista åren.

Jag orkar inte mer jag gör inte det fattar inte ens varför jag stannar kvar. Hade stuckit om de inte hade varit för min kisse och alla som bor här. Men om det ska fortsätta så här så är det sista gången dom någonsin får se mig. För nu är jag trött på allt här!

Jaha nu vet jag inte va ja ska göra hänga med till stan eller inte? mikael verkar ju inte vilja ha med mig och som vanligt varje gång jag gör nåt fel så hotar dom med att dra mina pengar. Jag säger bara så här och alla andra håller med mig om jag inte hade haft den uppväxten som jag fick med massa skit så hade inte jag varit den jag är idag.

Och jag hatar inte min pappa och inte min farbror heller för dom köper saker och skämmer bort mig och så men det som är jobbigt är att dom tjatar!

förlåt för detta inlägget men va bara tvungen att skriva av mig!

hade bra:)

Godmorgon:)

Godmorgon:) ligger fortfarande i min säng även fast pappa skriker att jag ska ner och städa kattlådan myys men sånt man måste göra. Jaja bäst jag går ner nu...


Så vad händer idag sötnosar:)?

Vill du bli tecknad?

För jag känner en som kan göra de:) han är grymt bra:)  så om du vill så kan ja ge er hans msn lägg en kommentar här eller kontakta mig på [email protected] adda dock inte som msn, såna fall väljer du [email protected].

     
Bilder han fått av mig och målat av :)

Sista inlägget för idag...

Nehe är ganska seg nu och ska förmodligen sova snart... Men fortsätt läsa min blogg:) lovar att bli bra på att uppdatera:) Hade guld nu sötnosar Sov gott alla <3

Vad gör du? vart är du? jag behöver dig du kan inte göra så här mot mig:( förlåt för de jag sa. Men du betyder så mycket snälla va håller du på med. Snälla snacka med mig för som sagt behöver dig <3



Om filmen...

Slither:

I en amerikansk småstad slår en meteorit ner mitt i skogen med innehåll av något utomjordiskt. Grant kommer i kontakt med den mystiska saken och förändras väldigt mycket med tiden han tappar helt makten över sig själv. Grants fru börjar misstänka att nånting är fel och när han attakerar henne får hon det bekräftat. Snart börjar staden krylla av tjocka korvlikanande maskar som gör allt för att ta över kontrollen.


Skådisar:
Elizabeth Banks

Michael Rooker

Dustin Milligan

Gregg Henry

Nathan Fillion

Xantha Radley

Mitt tycke om filmen:
Grymt dålig humor skrattade åt monstersakerna. Tycker dock det va en av dom sämsta filmerna ja sett förstår inte hur man kan komma på så lustiga filmer. Men okej den är okej att kolla på men skulle aldrig kunna se den 2 gånger men den får en 3/10.






Min fredag

Hejsan:) min fredag har varit lugn städat mitt rum lite sen drog jag till bea och kollade på film sen inget mer kom hem nyss så nu tänkte jag sätta på en film vet inte vilken funderar på you me and dupree:) har redan sett den men va länge sen men i vilket fall så kommer jag berätta om den antingen idag eller imon :)

och innan jag kollar på den filmen så tänkte jag lägga upp ett inlägg om den filmen jag såg hemma hos bea. :)

Hade bra så länge:)

Andra Avenyn

Andra Avenyn är ett av mina absoluta favorit program. Mer och mer spännande för varje gång. Kan erkänna att jag har sett exakt varje avsnitt sen det började sända för första gången.



Såå vad tycker du om andra avenyn?

http://svt.se/andraavenyn


Fredag

Heej!:)
Gud vad trött jag är, vaknade för en stund sen av att jag hörde min syster va uppe. Så tog med mig datorn ner så jag och min syster sitter här med varsin dator och bloggar. Har blivit dålig på att uppdatera men det är så mycket nu så får skylla på det. Idag händer det nog inte så mycket orkar verkligen inte men vi får se kan ju ångra mig.

Igår:
(Sista dagen i skolan innan lovet). Vaknade senare än planerat som vanligt men hann iallafall till bussen hade historia hela dagen så va ganska skön dag. Efter skolan gick jag med mickis till kafé nyfiket. Sen kom Dino dit så gick jag med han på stan och hjälpte honom att hitta en allahjärtans dag present till Bea. Det tog lång tid kan jag lova så när jag kom hem så va ja så trött så jag nästan trillade ihop. 

Just nu håller jag på och laddar ner massa reagge musik så blir att lyssna på det snart. Har ni hört Danjah- my love han e grymt bra:). Jaja hade bra

puss <3




(brist på bilder för tillfället)

snart sova...

Yes snart ska ja sova skola imon som ni vet.. Men uppdaterar innan skolan imon
Godnatt:D.







Tisdag.

Nu äntligen känner jag att jag börjar bli riktigt frisk efter ca en veckas sjukdom. Så i mon blir det skola vi har bara engelska imon så ska bli skönt sen ska jag och bea gå på stan och shoppa shoppa shoppa:D.  Och det är tisdag idag och jag ska snart kolla på det nyaste avsnittet av Andra avenyn:D... Och sen ska jag gå och duscha måste städa rummet med annars kommer pappa döda mig..Helt serriöst...!

Jag har inte skrivt så mycket här den senaste tiden. Men är för det har inte hänt någonting speciellt mer än att jag varit sjuk. Eller jo i söndags var jag med  jennie och Bea på stan. Började med att pappa körde mig till jennie och  vid jennie gick det en svan mitt i vägen, hon bor i ett konstig område. Allafall så gick jag och jennie från henne till a6 och efter ett tag kom bea dit med. Vi hade inte så mycket tid på oss för de stängde klockan 5 men hann allafall köpa en ny fondation som verkligen behövdes och ett par nya leggins mina försvan på nått konstigt sätt här hemma:P. Och efter det åkte vi till stan och åt pizza så smala är vi...

Nehe nu ska ja kolla på andra avenyn har sett fram imot det nya avsnittet sen jag såg det förra. Älskar verkligen andra avenyn. Jaja hade bra :)

Morfar går inte en dag utan att jag saknar dig. Du lämnade mig men vi ses snart<3


RSS 2.0